El passat dimecres 4 d'octubre la coral Laroc va celebrar a Vilafranca l'assemblea ordinària per aprovar la memòria d'actvitats, els comptes i el projecte per a la temporada 23/24, sense canvis a la junta directiva. 
El president de l'entitat, Francesc Aloy, va fer una valoració molt positiva del curs passat, del qual va destacar la cloenda del trentè aniversari de l'entitat i el viatge d'intercanvi a Inca. Va anunciar que la coral mallorquina visitarà Vilafranca al març, i que també s'està preparant l'arribada d'una coral francesa al mes de maig. 
En l'apartat musical, la directora Judit Camprubí va agrair la feina feta pels cantaires la temporada passada, que va permetre fer concerts que van ser molt ben valorats pel públic. Va explicar que enguany s'anirà ampliant i diversificant el repertori, que ja no estarà tan centrat en el cinema, i que es reprendran les sessions mensuals de tècnica vocal amb l'especialista Fani Mesa. 
La coral Laroc compta actualment amb trenta-sis cantaires: 14 sopranos, 8 contralts, 6 tenors i 6 baixos, a més a més de la directora i del repertorista Adrià Gonzàlez. 

DSCN4579r  DSCN4576r

Imatge de WhatsApp 2023 10 04 a les 21.30.54 24d1f2eb